• DOLAR 32.505
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2430.19
  • ...
Mustazaflar Hareketi`nden Çınar Şefkat Der`e Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Kısa bir süre önce kurulan Mustazaflar Hareketi, bölgede faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişare toplantısı düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Çınar Şefkat Der`i ziyaret eden Mustazaflar Hareketi sözcüleri, dernek yönetici ve üyelerine hareketin çizgisini anlatı.

Dernek yönetici ve üyelerine hareketi anlatan Mustazaflar Hareketi sözcüleri Hüseyin Yılmaz ve Şaban Dalgın, bilgilendirme toplantısına katılan dernek üye ve yöneticilerin sorularını yanıtladılar.

Hareket sözcüleri, inanç ve insan hakları önündeki engellerin kaldırılması, fakirlik ve cehaletle mücadele etme yöntemlerini izah ederek, Kürt sorununun önündeki engellerin kaldırılması için çözüm olabilecek düşüncelerini anlatı.

Bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirten Mustazaflar Hareketi Sözcüsü Avukat Hüseyin Yılmaz, "Tüm kesimlerin öneri ve düşüncelerini alarak hareketi geniş katılımlı bir yapıya kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda Çınar Şefkat Der yetkililerine düşüncelerimizi aktardı ve onlarda hareketin projelerini takdirle karşıladılar" dedi. (M. Ata Güler - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir