• DOLAR 32.328
  • EURO 35.152
  • ALTIN 2299.933
  • ...
SON DAKİKA
Bahar Sizin Olacak…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına, dışarı çıkarken üstlerine örtü almalarını söyle; bu, onların hür ve namuslu bilinmelerini ve bundan dolayı incitilmemelerini daha iyi sağlar. Allah bağışlayandır, merhamet edendir. (Ahzab-59)
Ayeti kerimede geçen “…dışarı çıkarken üstlerine örtü almalarını söyle” emrini yerine en güzel şekliyle getiren Çarşaflı annelerim, ablalarım, bacılarım;
 

Bu yazın sıcağında kolsuz gömlek ve tişörtün bile terlettiği bir havada giydiğiniz o kutlu “Çarşaf” imanınızın ispatıdır kuşkusuz.
Model tesettür(!)’den bile korkanlar Allah bilir sizi görünce ne hale düşüyorlar. Emin olun sizin giydiğiniz o Çarşaf onların gözünde bir atom bombasından çok daha tehlikelidir. Bu yüzden sizin büründüğünüz o tesettür hiç de basite alınacak bir durum değildir. Hem Allah’ın emrini yerine getirdiğiniz için hem de İslam düşmanlarının karşısında direniş gösterip kalplerine korku saldığınız için ecrini alacaksınız inşallah. Allah şahittir sizleri her gördüğümde Allah’a hamd ediyor ve sizin gibi mücahidelerin sayısının artması için bol bol dua ediyorum. Rabbim sizi bu kulvarda muzaffer kılar inşallah. Çünkü sizler sıcağa, yasaklara, İslam düşmanların iftiralarına, şeytanın vermiş olduğu vesveselere karşı aldırış etmeden her şeye karşı “La” deyip kulun değil, Allah’ın emrini yerine getiriyorsunuz. Dünyanın bu yaz sıcağı karşılığında ahrette bahar sizin olacaktır inşallah.
 

O kavurucu güneşin altında giydiğiniz kutlu Çarşaf içinde döktüğünüz her damla ter, günahlarınızı tek tek siler inşallah. Rabbim tesettür noktasında gösterdiğiniz bu samimiyeti ve ihlası daim eder inşallah.
 

Muhammed Enes / Batman - Yaş: 21

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir