• DOLAR 32.541
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2434.382
  • ...
Biz Yolumuzdan Vazgeçmeyiz…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir Nisanımız vardı yılın en güzel ayıydı. Ülkenin dört bir yanında bütün yüreklerde Muhammedi sevda coşkusu vardı. Ama mayıs ayımızı sonbahara çevirdiler. Mustazaf derimize kapatma davasını açtılar, niye biliyor musunuz? Mustazaf derin yaptığını onlar yapamadığı için kutlu doğum etkilikleriyle bütün yürekleri bir araya getirip ve bütün dünyayı hak yoluna çağırdığı için. Ama derneğimizi kapatıp vazgeçeceğimizi sanıyorlarsa yanılıyorlar. Hepimizde biliyoruz ki müşrikler Peygamberimizi yolundan döndürmek için az uğraşmadılar ama yapamadılar. Bizi de vazgeçiremezler. Onlar Muztazaf derimizide kapatsalar başörtümüze engel olup eğitim hakkımızıda elimizden alsalar ve onun için buradaki abilerimizi Gaziantepteki Güllü ablamıza hapis cezası da verseler bizi yolumuzdan vazgeçiremezler bizim kalbimizdeki imanı azaltamazlar. Çünkü o kalbimizde yeşeren en büyük daldır. Özellikle yolumuza engel olan zalimlere şunu söylemek istiyorum: Biz insanlar bu dünyaya niye geldik dinimize imanımıza ve başörtümüze sahip çıkıp öbür dünyada kurtuluşa erelim diye geldik ve siz sorunsuz bir ülke istiyorsunuz ama halbuki bütün sorunları siz çıkartıyorsunuz ve şunu hiç unutmayın ki siz böyle devam ettiğiniz sürece bizde karşınızda durmaya devam edeceğiz. Siz zalimler değil bir iki yıl on yılda ceza verseniz biz yolumuzdan vazgeçmeyiz biz yanlış bir şey yapmıyoruz öbür dünyada kurtuluşa ermek için olmamız gereken yoldayız ya siz bu dünyada gülseniz bile neye yarar ki bizimle uğraşacağınıza öbür dünya için sizde gayret gösterin çünkü çabanız boşadır biz yolumuzdan vazgeçmeyiz bunu hiçbir zaman unutmayın ki yüce Rabbim her zaman biz Müslümanlarla beraberdir.

 

Hicret Aslım / Bursa - Yaş: 17

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir