• DOLAR 32.315
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2307.142
  • ...
Harabede Ölü Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Olay, merkez Osmangazi ilesi Bahar Mahallesi Serin Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde ikamet eden Fatma Yıldız, evinin karşısından koku geldiğini fark edince harabe binanın içine girdi.

 

Gördükleri karşısında şaşkına dönen kadın, bir kişinin çıplak halde yerde yattığını görünce polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri de içeride bir erkek cesedi olduğunu tespit etti. Yoğun koku sebebiyle içeriye girmekte zorluk çeken ekipler, maske takarak içeri girdi.

 

Polis, evin etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, mahalle sakinleri de olup biteni merakla izledi. Ceset üzerinden çıkan kimlikten yola çıkan ekipler, hayatını kaybeden kişinin 50 yaşında Üzeyir Ardıç olduğunu tespit etti. Ardıç`ın, yaklaşık 20 önce öldüğü tahmin ediliyor.

 

Yapılan araştırmada Ardıç`ın eşinden ayrı yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Ardıç`ın kalacak yeri olmadığı için sokaklarda, inşaatlarda ve harabe binalarda kaldığı belirtildi.

 

Olay yerine gelen Bursa Cumhuriyet Savcısı, Ardıç`ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedin Bursa Adli Tıp Kurumu`na kaldırılmasını istedi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Fethullah Özsoy - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir