• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
Nuh Eğitim Der Faaliyet Raporunu Yayımladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği (Nuh Eğitim Der), 2012 Mayıs ve Haziran aylarında yaptıkları faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Konu ile ilgili olarak Nuh Eğitim Der Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriye Tatar, Komisyonlarının Mayıs ve Haziran aylarında da hamalı bir çalışma yaparak tespitlerde bulunduğunu ifade ederek "Niyetimiz tüm yetimlere, öksüzlere ve muhtaç durumdaki vatandaşlara ulaşmaktır. Önce tespit ediyor, sonra da gerçekten yardıma muhtaç olup olmadığının araştırmasını yaparak, yapılacak yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyoruz." dedi.

23 Aileye Gıda Yardımı Yapıldı
Son iki ayda 27 aileye yardım yaptıklarını belirten Tatar, "Hayırsever vatandaşlarımızın duyarlılığı ile Mayıs ve Haziran aylarında 23 aileye gıda paketi, 1 aileye nakdi yardım, 1 aileye Buzdolabı ve mağdur durumun da bulunan 3 yetime de giyim yardımı şeklinde oldu. Bizi aracı kılarak yardımda bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun" dedi.

Yardımlarınız İçin Köprü Olmaya Hazırız
Ellerinden geldiğince yardım çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Tatar, "Önümüzde Ramazan ayı var. Ramazan ayı hayır ve bereketin çok olduğu mağfiret dolu bir aydır. Bu ay içinde durumları olan varlıklı hayırseverlerin, fakir ve ihtiyaç sahibi muhtaçlara yapacakları her türlü yardımda destekçi olacağımızı, bize ulaştıracakları yardımları da en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için köprü olmaya hazır olduğumuzu halkımızın bilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Yoksula Uzanacak Ellerden Biri Sizin Eliniz Olsun
Tatar, "Yardım komisyonumuzda görev alan üye ve gönüllülerimiz, şehrimizin her tarafını dolaşarak yoksul ve muhtaç durumda bulunan aileleri tespit etmeye çalışıyor. Elimizde çok sayıda yardıma muhtaç durumda bulunan ailelerin listesi mevcuttur. Hayırsever vatandaşların yapacakları yardımlar konusunda yardım konusunda diledikleri şekilde yardımcı olmaya çalışacağız. Yeter ki hayırseverler ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaya, bir veya birkaç aileye yardımcı olmaya niyetlenip harekete geçsinler. Muhtaçlara uzanan ellerden biride neden sizin eliniz olması? Toplumda büyük bir dayanışmaya sebep olan bu türden yardımlar için tüm zengin ve verebilecek durumda bulunan hayırseverleri `Bu Ramazan da Yoksul Evlerini Şenlendirmeye` davet ediyoruz. Allah yapacakları yardımları kendi indinde şimdiden kabul etsin" dedi. (Emcet Yalçın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir