• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - 5 Temmuz 2012 Perşembe Gaziantep Yerel basınında öne çıkan bazı haber Özetleri şöyle;

AYINTAB GAZETESİ: AYIDAN POST NATO`DAN POST!
Türkiye Suriye konusunda NATO`yu istişareye çağırıyor. Suriye`de ipler her gecen gün gerilirken, hükümet olası bir NATO müdahalesi için ısrarcı tavrını sürdürüyor.

Araban İlçe Müftüsü Kur`an Kurslarını Ziyaret Etti
Araban ilçe Müftüsü Ahmet Sevinç, ilçe merkezi ve köylerindeki yaz Kur`an Kursları`nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

OLAY GAZETESİ: CHP`DE PARTİ MECLİSİ SAVAŞI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu büyük kurultayı 17-18 Temmuz tarihlerinde Ankara`da topluyor. Kurultay`da 60 kişilik parti meclisi üyesi seçilecek. Gaziantep`ten de parti meclisi için 7 kişinin adı geçiyor. Büyük ihtimalle parti meclisi`ne Gaziantep`ten doğu kökenli bir kişinin alınacağı ileri sürüldü.

HAKİMİYET GAZETESİ: ÖLÜMCÜL ŞİDDET ŞİDDET
Kadına yönelik şiddet haberlerinin sıkça yayınlandığı bugünlerde Gaziantep`te `duyda inanma` türünden bir olay yaşandı. Evli ve 2 çocuk babası 25 yaşındaki İsmet Akkurt, uyurken üzerine kızgın yağ dökülerek yakıldı. Akkurt tedavi altına alınırken, eşini yaktığı suçlamasıyla gözaltına alınan eşi Melek Akkurt ise tutuklandı.

Salgın Hastalık Uyarısı
Gaziantep Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Tanrıverdi, yaz aylarında su ve besinlerle bulaşan hastalıkların önemli halk sağlığı sorunları arasında yer aldığını ve görüldükleri yerde önemli salgınlara yol açtığını söyledi. Tanrıverdi, seyahatlerin artması, insanların demografik ve davranış özellikleri ile ekolojik değişimlerin, su ve besinlerle bulaşan enfeksiyonların yaygınlaşmasında etkili olduğunu ifade etti.

TELGRAF GAZETESİ: FIRINCILAR TAKMADI
Ekmekte yeni uygulama başladı ancak değişen bir şey yok. Halk arasında beyaz ekmek olarak bilinen kepeği az ekmek üretimi devam ediyor. Fırıncılar poşet zorunluluğuna ise hiç aldırmıyor. (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir