• DOLAR 32.535
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2443.002
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan bazı gazetelerden öne çıkan başlıklar şöyle:

VAN OLAY: \"İslam`a Hizmet Bizim İçin Şereftir\"
Yaz aylarının gelmesiyle beraber Kur`an Kurslarına yoğun bir ilginin olduğunu ve bu talebi karşılamak için yoğun bir çabanın içinde bulunduklarını dile getiren Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, depremlerden sonra hasar alan camilerle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

STK`lardan Anlamlı Çağrı
02.07.2012 günü saat 20.30 sularında evine giderken ortadan kaybolan ve PKK tarafından kaçırıldığı iddia edilen AK Parti Gürpınar İlçe başkanı Hayrullah Tanış için STK`lardan ortak çağrı geldi.

Vali Yardımcısı Ertaş: \"Mülki Amirlerin Görevi Hizmettir\"
Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde düzenlenen konferansta konuşan Van Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş kamu yönetimi öğrencilerine göreve başladıkları zaman empati ve iletişime önem vermeleri gerektiğini söyledi.


VAN POSTASI: AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Ripert, Van Valiliğini ziyaret etti
Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçi Jean-Maurice Ripert, beraberindeki heyetle Van Valiliğini ziyaret etti.

Erçek Gölü Havzası kuş türleri bilgilendirme toplantısı yapıldı
Van`da Erçek Gölü Havzası`ndaki kuş türleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

VAN SESİ: \"Ağabeyimin Ölümünde Karanlık Güçler Var\"
Van Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Faruk Alparslan, Hüseyin Çelik`in dönemin Van Valisi ile ilgili iddialarını doğru olduğunu savunarak, \"Bu iddiaları herkes biliyor; o valinin o dönemde yaptığı faaliyetler, ağabeyimi de kurban götürmüştür.\"dedi.

Vali Yılbaş`tan Hüseyin Çelik`in İddiasına İlişkin Açıklama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik`in 1995`te üniversitedeki odasına vali tarafından bomba koydurulduğu iddiasını, dönemin Van Valisi Mahmut Yılbaş yalanladı.

DOĞU ANADOLU: Ramazan Öncesi Denetim
Van Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan öncesi kent genelinde denetimlerini sıklaştırarak, yeni yasa ile birlikte ekmek ve diğer gıdalar ile ilgili uygulamaların yerine getirilip, getirilmediğini denetledi.

Van Gölü Havzası`nda 142 Kuş Türü Tespit Edilmiş
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Atilla Durmuş, Van Gölü Havzası`nda 1998 yılında yapılan ornitofaunistik çalışmalarda 42 familyaya ait 142 kuş türünün tespit edildiği ve bu türlerin yaklaşık yüzde 66`sının kırmızı listede yer aldığını söyledi.

BÖLGE GAZETESİ: Eski Van emniyet müdürü: Böyle bir olayı hatırlamıyorum
Eski Van Emniyet Müdürü İsmail Karaman, Hüseyin Çelik`in \"Dönemin emniyet müdürü bana `Sizin odanıza bombayı vali koydurdu` dedi.\" açıklamasının doğru olmadığını savundu.

HABERVAN: Ekmek Parası İçin Demir Sökerken, Duvar Üzerlerine Yıkıldı
Van`ın Çatak İlçesi`nin Sırmalı Köyü`ne bağlı Beğendik mezrasında daha önce boşaltılan karakolun duvarlarındaki demirleri sökmeye çalışan 3 çocuk, duvarın yıkılmasıyla altında kaldı.(Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir