• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 05 Temmuz 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.com; `Batman`da Acılı Aileye Özel Sağlık Ekibi`
Batman`da geçen hafta çıkan yangında eşini ve 2 kızını kaybeden Murat Atalay ve oğlu için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından özel sağlık ekibi oluşturuldu.

`İşte Hayırlı Evlat`
4 yaşındaki kız çocuğu okuma yazma bilmediği halde Kur`an-ı hem yazıyor hem de okuyor.

Batman Pusula Gazetesi; `Üner, Kaçak Suya İzin Yok`
Belediye Başkanı Esat Üner, ilçede çok ciddi bir su sıkıntısının yaşanmadığını ancak yoğun kaçak kullanımından ötürü dönem dönem bazı sıkıntıların yaşandığını söyledi.

`Kozluk Esnafına Uyarı`
Kozluk Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden `işletme Kayıt` Belgesi olmayan esnaflara uyarı!

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Anızı Saman Yapıp Satıyorlar`
Tarlada kalan anızları son teknolojik zirai araçlar ile saman yaparak Muş, Bingöl, Bitlis ve Van İllerine götürerek satıyorlar. Hasat mevsiminin en çok prim yapan ürünü saman oldu.

`Temel Çalışmaları Denetledi`
Batman Belediyesi Başkanvekili Serhat Temel belediye hizmet birimlerinin 25 mahallede eş zamanlı olarak sürdürdüğü üst yapı çalışmalarının yerinde inceledi.

Batman Medya Gazetesi; `Baba Ve Çocuğu Psikolojik Destek`
Geçtiğimiz hafta çıkan yangında eşi ve iki çocuğunu yitiren ev sahibi Murt Atalay ve yangında yaralı olarak kurtulan oğlu 7 yaşındaki oğlu Muhammed Atalay`a valilik tarafından hem maddi hem de psikolojik destek verilecek.

`Şafakta El Kaide Operasyonu`
Batman merkezli olmak üzere şafak vakti 3 ilde El Kaide operasyonu yapıldı. Operasyonlarda çok sayıda adrese yapılan eşzamanlı baskınlarda 13 örgüt mensubu gözaltına alındı.

Batman Gazetesi; `Defterdardan Borçlu Mükellefe Müjde`
Borçlu mükelleflerle ilgili getirilen yeni düzenleme hakkında basın açıklaması yapan İl Defterdarı Hasan Koca, 15.06.2012 tarihinde Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6183 sayılı \"Amme Alacakları Tahsili Hakkında\" kanununda yapılan değişikliklerle ilgili bilgi verdi.

`TPAO`nun Hedefinde 65 Kuyu Var`
TPAO Bölge Müdürlüğüne atanan ve bölge binasında basınla bir araya gelen Gökhan Akın, 2012`de 65 kuyu hedeflediklerini belirtti.

Batman Postası; `Batman Çayı`nda Silahlı Saldırı 1 Yaralı`
Batman Çayı kenarında \"Lan sen kimsin\" diyen kişiyle tartışan M.E.A adındaki şahıs silahlı saldırıya uğradı.

`Batman`da Çocuk Kavgası: 2 Yaralı`
Batman`da çocuklar yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Batman Barış Gazetesi; `Saadet Partisinden Kandil Mesajı`
Saadet Partisi, beraat kandili nedeniyle bir mesajı yayınlayarak bu gecenin tüm İslam âlemine hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulunuldu.

`Mustazaflar Cemiyeti`nden Kandil Mesajı`
Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, Beraat gecesi nedeniyle bir mesajı yayınlayarak Peygamber Efendimizin özellikle Şaban ayına ve Beraat gecesine ayrı bir önem ve özen gösterdiğine dikkat çekildi.

Batman Umut Gazetesi; `Baro ÖYM Kaldırılması Hayırlı Oldu`
Batman Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven, Özel Yetkili Mahkemelerin Kaldırılmasının olumlu olduğunu ancak, bunun yanında Terörle Mücadele Kanunu ve Türk Ceza Kanunu`nun da değişmesi gerektiğini kaydetti.

`Batı Raman TPAO`nun Varoluşudur`
Batman TPAO Bölge Müdürlüğüne atanan Gökhan Akın basınla yaptığı tanışma toplantısında 2012 yılı içerisinde 65 kuyu hedeflediklerini belirterek \"Batıraman TPAO`nun varoluşudur\" dedi.

Batman Duruş Gazetesi; `3 İlde El Kaide Operasyonu`
Batman merkezli olarak Gaziantep ve Mardin`de El Kaide`ye yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

`Japon Arkeologlar Hasankeyf`te`
Japon arkeologlar Hasankeyf kazılarında. Yaklaşık 3 yıldır Batman- Hasankeyf kazılarında görevli Japon arkeolog Doç. Dr. Yutaka Mıyake ve beraberindeki 17 Japon arkeolog bugün start alacak olan Hasankeyf höyüğünde kazılara başlıyor.

Batman Doğuş Gazetesi; `Batman Kanser Oldu`
Batman da son yıllarda kanserdeki artışla ilgili o korkunç rakamlar açıkladı. 3 yılda bin 156 kişiye kanser teşhisi konulurken, bu rakamlardan 2011 yılında 74 kişi, 2012 Haziran ayında ise 36 kişi kanserden hayatını kaybetti.

`Bayrağı hakkıyla taşıyacağız`
Göreve yeni atanan TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Akın, Petrol üretimi ve artırma konuları hakkında büyük çalışmalarının olduğunu kaydetti.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Günde 24 Bin Varil Petrol!`
Kara altının başkenti Batman`da üretim için yeni projeler geliyor! Günde 24 bin varil petrol! TPAO Batman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki dört il`de günde 24 bin varil petrol üretiminin yapıldığını belirten Bölge Müdürü Gökhan Akın, \"Bu yıl açmayı planladığımız 65 kuyunun 25`inde sondaj yapıldı. Bölgede 893 kuyusundan günde 24 bin varil petrol üretimi yapılıyor\" dedi. (M.Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir