• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
AB Türkiye Delegasyonu Van Valiliğini Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Vali Yardımcıları, Zafer Coşkun ve Mehmet Yüzer tarafından karşılanan Başkan Ripert, beraberindeki heyetle birlikte Valilik makamında, bölgede uygulanan AB projeleri ve bölge hakkında bir süre görüştüler.

 

Valilik ziyaretinde bölgedeki projelere değinen Ripert; \"Buraya gelmekteki amacımız bu bölgede uygulanan projeler ve bölgenin durumu hakkında, Üniversite, Sosyal Toplum Kuruluşları ve bölgedeki diğer kurumlarla görüşmek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz.\" dedi.

 

Ripert, Türkiye`nin AB birliği için önemli olduğunu, uygulanan projelerin hem Türkiye için hem de AB için önemli olduğunu bundan sonraki süreçlerde de çalışmaların birlikte yürütüleceği inancı içerisinde olduklarını ifade etti.
Türkiye`deki son dönemlerde yaşanan olumlu gelişmelere değinen Vali Yardımcısı Çoşkun;\"Toplantı nedeni ile Anakara`da bulunan Vali Münir Karaloğlu`nun selamlarını misafirlerimize iletmek isterim. Türkiye hızla büyüme süreci içerinde bu süreçte de AB ile olan ilişkiler hızla gelişmekte bu uygulanan projeler ile bu ilişkilerin daha da pekiştiğini, bundan sonraki dönemlerde de yeni projelerle daha da gelişebileceğini memnuniyetle ifade edebiliriz\" dedi.

 

Vali yardımcılarıyla yapılan görüşmelerin ardından Başkan Rıger ve beraberindeki heyet valilikten ayrıldı. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir