• DOLAR 32.591
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2508.218
  • ...
Batman`da Acılı Aileye Özel Sağlık Ekibi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Akyürek Mahallesinde geçen hafta meydana gelen yangında eşini ve iki çocuğunu kaybeden Murat Atalay ve oğlu Muhammet (7) için Vali Ahmet Turhan`ın talimatıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından özel sağlık ekibi oluşturuldu.

 

Kuyubaşı Toki konutlarındaki annesinin evine geçen acılı Atalay ailesinden desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürlüğü özel sağlık ekibi, baba Murat Atalay ve oğlu Muhammet`in sağlık durumuyla yakından ilgileniyor.

 

Dün ailenin büyük kızı Nisanur`un yaşam mücadelesini kaybetmesiyle taziye evini ziyarette bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı çıkan yangın esnasında ayakları yanan Muhammet Atalay`ı muayene etti. Baba Atalay ve oğlu Muhammet`in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Bodakçı: \"Aile psikolojik olarak çok yıprandı, kendilerinin sağlık durumlarıyla yakından ilgileniyoruz acılı aileye psikiyatrist ve psikolog tayin ettik. Sağlık durumlarının düzelmesi ve bu tramvayı atlatmaları için gerekirse sağlık ekibimiz her gün baba Atalay ve oğlunu ziyaret edecektir\" dedi. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir