• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
TESÇAĞ`dan Kandil Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili, bu gece idrak edilecek. Tesettüre Çağrı Platformu yayımladığı kandil mesajında, tüm Müslümanların Beraat gecesini tebrik etti.


Mesajda, yüce Rabbimizin kendisine şirk koşanların, Müslümanlara karşı kin ve düşmanlık besleyenlerin, akrabaları ile münasebeti kesenlerin, gururlu ve kibirlilerin, ana-babasına asî olanların ve içki içmeye devam edenler hariç bu gecede Ben-i Kelb kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısınca insanları Cehennemden kurtaracağı müjdesine nail olunan gece olan mübarek berat gecenin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi niyaz edildi.


Mesajın devamında, \"Ayrıca Tesettüre Çağrı Platformu olarak ülkemizde yaşanan Başörtüsü zulmünün tüm yönleriyle ortadan kaldırılması ve özelde de Allah`ın emirlerinin göz ardı edildiği günümüzde Allah`ın emirlerinden biri olan tesettürün hayatın her alanına hâkim olmasını ve tüm müslümanlara hem uygulama yönünden hem de sahip çıkma yönünden olmak üzere Rabbimizin bizlere şuur vermesini temenni ediyoruz\" denildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir