• DOLAR 32.624
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2422.332
  • ...
Polis Servis Şoförünü Darp Etti İddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Kız lisesinde öğrenci servis şoförlüğü yapan Bedir Özgül, dün okul önüne gelen ve kız öğrencileri rahatsız eden birkaç genci okul yanından uzaklaşmaları için uyardı, başına gelmeyen kalmadı.

Özgül, başına gelenleri şöyle anlattı: "Birkaç genç daha önceleri sık sık okulun önüne gelip kız lisesi öğrencilerine sarkıntılık edip öğrencileri rahatsız ediyordu. Okul müdürü Müslüm Karabulut, bütün servis şoförlerine şöyle bir talimat verdi: `okul önünde sizin dışınızda servislerin yanına hiç kimse gelmesin özellikle erkekler gelmesinler. Çünkü okul servislerinin yanına gelen erkekler kız lisesinde okuyan kız öğrencileri rahatsız ediyorlar`

Biz de, servis şoförü olan arkadaşlarla beraber öğrencileri beklerken okul önüne gelen bir kız öğrencinin abisi ve iki erkek arkadaşını kız lisesi önünde beklememeleri ve gitmeleri için uyardık. Ancak kız kardeşinin yanına geldiğini söyleyerek gitmedi. Kendisi kız kardeşinin yanına gelme bahanesi ile defalarca kız öğrencileri rahatsız ediyordu"

Tüm uyarılara rağmen uzaklaşmayan gencin bir de kendilerine küfürler savurduğunu ifade eden Özgül, "Buna sinirlenen şoför arkadaş da gence bir tokat attı. Bunun üzerine on metre ileride bulunan polislerin yanına koşan genç polislere bizden şikâyetçi olduğunu söyledi. Polis de yanımıza geldi.

Polisin yanında hala bize küfürlerini savuran gence susması için ihtarlarda bulunduktan sonra neye uğradığımızı şaşırdık. Bir anda 10 tane polis üzerimize saldırdı. Çarşının ortasında öğrencilerin gözü önünde beni yere yatırıp darp etti. Üstüne bir de karakola götürmeye çalıştı. Olay esnasında orada bulunan vatandaşların tepki göstermesi üzerine beni karakola götürmekten vazgeçtiler" dedi.

Bunun kedilerine yapılan büyük bir hakaret olduğunu dile getiren Özgül, "Bugün Şanlıurfa`da seçim çalışmalarını sürdüren Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik`e de derdimi anlattım. Çelik, bana konunun takipçisi olacağını, hatta polisin seni tebrik etmesi gerekirken seni darp etmesi büyük bir haksızlıktır." dediğini söyledi.

Özgül son olarak kendisini haksız yere darp edip, hakaret eden polislerin özür dilemesini istedi.

Mehmet Demir - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir