• DOLAR 32.507
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2423.52
  • ...
İrfan-Der`den Havuz Rezaletine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - İrfan-Der Başkanı Şeyhmus Akman yaptığı açıklamada, Mova parkta kadın ve erkeklerin karışık olarak havuza girmesine tepki gösterdi.

Akman, "Sözde halka hizmet için açılan Mova Park`ta kadın erkek karışık yüzme havuzunda yüzmektedir. Bu tür rezaletlerin özellikle bölgemizde olması, uluslararası odakların bilinçli bir şekilde gençlerimizi dininden, ahlakından, gelenek ve göreneğinden soyutlayıp maneviyatsız bir gençlik yetiştirme gayretinde olduklarını gösteriyor.
 
Bu uygulama inancımıza aykırı olduğu gibi geleneklerimize de tamamen terstir. Başta gençlerimiz olmak üzere toplumda yozlaşmaya yol açacaktır" dedi.
 
Mova park yetkililerine seslenen Akman, "Bay ve bayanları bir arada yüzme havuzlarına bırakmanız ahlaki yozlaşmadan başka bir şey değildir. Olsa olsa fazla müşteri çekmek amacıyla bu gayri ahlaki uygulamayı seçtiniz; fakat unutmayın ki sizin bu yaptığınız Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer ki, namuslu Kürt halkı asla bu rezalete tahammül etmez.
 
Mova park yetkililerini bir an önce bu uygulamadan vazgeçmesi konusunda uyarıyor, kamuoyunu ve STK temsilcilerinin bu ahlaksızlığa karşı gereken tepkileri göstermeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. (Mehmet Arasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir