• DOLAR 32.528
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.854
  • ...
İşgal Güçleri 10 Filistinliyi Daha Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - İsrail işgal güçleri, Kudüs`ün güneyindeki Beytlaham vilayetine bağlı ed-Devha ve Havsan beldelerine yapılan baskınlarda üç Filistinliyi tutukladığı belirtildi. Devha`da 18 yaşındaki Fuad Ahmed Fuad`ın ailesinin evini basan siyonist işgal güçleri evi sıkıca aradıktan sonra kendisini de tutuklayıp bilinmeyen bir yere götürdüler. Havsan beldesinde ise Muhammed Ali Zeul (32 yaş) ile İbrahim Abdulaziz Şuşe (35 yaş) adlı şahısları tutukladılar.

Tulkerem şehrinde yapılan baskınlarda da dört kişi tutuklandı. Kalkiliya şehri yakınında bulunan Ceyus beldesinde ise üç kişi tutuklandı.

İşgalci siyonistler el-Halil vilayetine bağlı Devra şehrinin Sincar bölgesinde bir yedek parça dükkanına baskın düzenleyerek sıkı aramalar yaptılar. Yine bu vilayetin güneyindeki Mecd köyüne de bir baskın düzenlediler. Bir başka devriye de el-Halil şehrinin cadde ve sokaklarında terör estirdi.

Cenin`in güneyinde de Zeyd köyüne bir baskın düzenlediler. Nezletu Zeyd`de de Faris Atıf Muhammed adlı şahsın evini bastılar. Buralardaki baskınlarında herhangi bir tutuklama gerçekleştirmediler.

Bu haberler de ilginizi çekebilir