• DOLAR 32.598
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2497.777
  • ...
Yaz Kur-an Kursları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur`an kursları tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün her yaştan öğrencinin katıldığı ve günde 3 saat eğitim verilen kurslarda; Kur`an-ı Kerim, ibadet, siyer ve ahlak gibi dini içerikli derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Batman`da tüm camii ve Kur`an kurslarında düzenlenen Yaz Kur`an Kursları, yoğun ilgi görüyor. Kurslar vasıtasıyla çocuklar dini bilgilerin yanı sıra ileriye dönük hayatlarında büyük önem taşıyan konularda da bilgi sahibi oluyor.

18 Haziran 2012 Pazartesi günü başlayan Yaz Kur`an Kursları, hafta içi her gün 09.00-12.00 saatleri arasında düzenleniyor. Her yaştan halkın katılımına açık olan ve 3`er haftalık 3 dönem halinde `Kurs Sistemi` esasına göre ders verilen Yaz Kur`an Kursları 17 Ağustos 2012 tarihinde sona erecek.

Kur-an Kurslarında Güzel Bir Artış Var
Bu yıl yapılan yaz Kur`an Kurslarından memnun olduğunu dile getiren Hamidiye Camii müezzini Mehmet Aslankılıç, "Beklentimiz üzerinde bir katılım oldu. İlk başladığında kursiyerlerin 100`ün üzerinde bir katılım gerçekleşti. Geçen seneye göre bu senede Kur`an Kurslarında güzel bir artış var ve öğrenciler her geçen gün daha fazla gelmeye başladı. Yüce Rabbimizin bu gibi faaliyetlerin devamını getirmesini temenni eder ve sebep olan bütün görevlilere Allah razı olsun diyorum." dedi.

(Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir