• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
ADANA - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, üyelerine ` İnternet Girişimciliği` konulu bir seminer verdi. Seminerde konuşan E-Ticaret Uzmanı Zafer Ceyhun Büyük, İş adamlarına E-Ticaretin faydalarını anlatırken, \"Geleceğin sektörü internet girişimciliği\" dedi.

Geleceğin sektörü olarak nitelendirdiği internet girişimciliği hakkında bilgiler veren Büyük, internet üzerinden alışveriş yapanların tercih sebebinin düşük fiyat, zaman tasarrufu, detaylı inceleme fırsatı, ürün çeşitliliği gibi sebeplerden kaynaklandığını söyledi.

E-Ticaretin krizlerde bile büyüyerek çıktığını vurgulayan Büyük, en çok satış yapan ürünlerin elektronik, kitap ve giyim olduğunu söyledi. Üretilen bir malın satılmasının daha karlı olduğunu ifade etti.

E-Ticaret Uzmanı Büyük, konuşmasında ayrıca şunları da kaydetti. \"Biz millet olarak girişimci bir ruha sahibiz. Ne istediğini bilen bu uğurda ciddi gayret sarf eden girişimciler kısa zamanda emeğinin karşılığını alacaktır. Ancak iyi ekip kurulmalı, teknoloji yakından takip edilmeli, online ticaret güvenliği sağlanmalı, reklama önem verilmeli, tüketici memnun edilmeli, girişimci inancı yitirilmeden tüketiciye hitap edecek şekilde çalışmalar yapılmalıdır\" diye uyarılarda bulundu. (Ayhan Kaya-İLKHA)