• DOLAR 32.507
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2423.52
  • ...

KONYA - Gelecekte Konya`nın sadece bölgesinin değil, yakın coğrafyanın da gıda üssü olması gerektiğini vurgulayan Çevik, Konya`nın verim ve kalitesi yüksek, sağlıklı bir tarımsal üretim ile tarımsal ticarette de merkez olmayı hak ettiğini ifade etti.

 

Meclis toplantısına katılımı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek`e teşekkür eden Konya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüseyin Çevik ise, "Konya`yı dünyada örnek bir şehir haline getiren ve yaşanabilir iller arasında yukarılara çıkaran Başkanımıza, Konya`nın ticareti, sanayisi, tarımı ve sosyal hayatına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

KTB Meclis Salonu`nda yapılan toplantıda Büyükşehir Belediyesi`nin yatırımları ile ilgili bilgi veren Başkan Akyürek, Konya Ticaret Borsası`nın Türkiye`de en önde gelen birkaç ticaret borsasından biri olduğunu belirterek, her zaman Konya`nın markalarından biri olduğunu dile getirdi.

 

Tarihte çok önemli bir şehir olan Konya`nın şimdi tekrar yükselişte olduğunu, bunda bütün kuruluşların, Konyalıların ve bugüne kadar hizmet eden herkesin payı olduğunu belirten Başkan Akyürek, "Konya`nın daha iyiye gitmesi, tarihteki önemine kavuşması için tüm kurumların el birliği içinde belli bir hedefe yürümesi gerekiyor. Bunu yapmaya gayret gösteriyoruz" dedi. (M.Enes İmir - İLKHA)