• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
Mavi Marmara Gazisi Defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - \"Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım\" sloganı ile Gazze`ye yardım için yola çıkan Mavi Marmara Gemisi`nde, İsrail askerlerinin yaptığı saldırıdan sağ kurtulanlardan Mehmet Şükrü Özberber (65), gece saat:03.00 sıralarında evinde vefat etti.

 

Mavi Marmara gazisi Özberber, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra sevenleri, akrabaları dava arkadaşları tarafından asri mezarlıkta defnedildi.

 

Kılınan cenaze namazından sonra kısa bir konuşma yapan Bahaettin Nakıpoğlu Camii imamı, \"Hz. Hamza ve Enes bin Nadr gibi Müslümanlar Allah yolunda öleceklerine söz vermişler ve Uhud`ta bu sözlerini yerine getirmişlerdi, onlardan bazıları da beklemektedir işte bu bekleyenlerden bir tanesi de şu an cenazesini defnedeceğimiz Şükrü Özberber kardeşimizdir.
Yahudi Siyonist`in Filistin`de, Gazze`de mümin kardeşlerimize yaptıkları zulmü ortadan kaldırmak için ve bu zulümleri yeryüzüne haykırmak için Mavi Marmara gemisine binip bu harekete katıldılar. Allah`u Teala Mavi Marmara`da şehit olanları ve gazi olanları cennetine kabul eder inşallah\" dedi.

Gaziantep`ten Mavi Marmara Gemisi`ne katılan Özberber, Mavi Marmara olayından sonra yakalandığı kanser nedeniyle tedavi görüyordu.
6 çocuk babası olan Özberber, Gaziantep İHH`da gönüllü olarak birçok hayır işinde faaliyette bulundu. (Şefik Mert, Bekir Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir