• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
MHP`li Belediye Başkanı İstifa Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altan, Payas Belediye binası önünde düzenlenen 5. Ramazan ve Altın Mimoza Festivali`nin açılışında yaptığı konuşmada, her zaman halka karşı samimi ve dürüst olduğunu söyledi.

13 yıldan bu yana belediye başkanlığı yaptığını ifade eden Altan, ``Göreve geldiğimizden günden bu yana çok önemli hizmetler yaptık. Şimdi bir kararın arifesindeyiz. Hatay Büyükşehir Belediyesi oluyor. Bu karar sizler ve Payas için. Payas`ın ilçe olması için birinin fedakarlık yapması gerekiyordu. Bu fedakarlığı ben yaptım. Dün gece saatlerinde MHP`den istifa ettim. Sebebi Payas`a daha iyi hizmet edebilmek. Bundan sonra Payas`ın ilçe olması için mücadele edeceğiz`` diye konuştu.

MHP`li arkadaşlarına ve dostlarına hakkını helal ederek veda ettiğini belirten Altan, bu vedanın sadece parti mensubiyetiyle sınırlı olduğunu, dostluklarının, kardeşliklerinin sarsılmadan devam edeceğini kaydetti.

Önlerindeki en önemli konunun Payas`ın ilçe haline getirilmesi olduğunu vurgulayan Altan, bu amaç için el ele verilmesi ve çaba harcanması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Altan`ın partisinden istifa ettiğini açıkladığı konuşmasının ardından etkinlikler kapsamında sanatçı Orhan Ölmez sevilen türkülerini seslendirdi.

(AA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir