• DOLAR 32.524
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2424.17
  • ...
Öğrencilerin 60 Çılgın Projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

60 çılgın projenin yarıştığı yarışmada dereceye giren birbirinden güzel projeler ödüllendirildi.


Sosyal Bilgiler dersi "İyi ki Var" teması kapsamında, “Bizden Projeler” konusu için hazırlanan projeler öğrencilere, velilere gösterilmesi ve okul ortamında sergilenmesiyle gelen ziyaretçiler tarafından tam not aldı.


“Küçüklerden Büyük Fikirler” proje yarışması adı verilen etkinlikte dikkat çekici olan bazı projeler şöyleydi: Çok Amaçlı Masa, Balık Yemini Verme Makinesi, Isıtmalı Ayakkabı, Klimalı Yastık, Yüz Temel Eser Parkı, Yağmur Toplayan Ev, Kendiliğinden Ütü Yapan Makine, Hava Basınçlı Çamaşır Makinesi, Macunlu Fırça, Temizleyici Terlik, Eldiven Cep Telefonu, DNA Tarayıcı, Elektrik Üreten Ayakkabı..


Öğrenciler, projelerini 15 jüri üyesine sundu. Değerlendirme sonucu 6 öğrenci altın madalya, 12 öğrenci gümüş madalya ve 24 öğrenci bronz madalya almaya hak kazandı.


Programın açılışını yapan Okul Müdürü Ali Erdem, "Dördüncü sınıflarımızın sosyal etkinliklerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılan veli ve öğrencilerimize başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz." dedi.


Müdür Yardımcısı İbrahim Ünlütürk ise "Böyle güzel bir etkinlik hazırlanmasından ötürü öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ve 4. sınıfların başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyoruz." diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir