• DOLAR 32.558
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2428.435
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.com; `Kur`an Nesli Gönüllüleri Umreden Dönüyor`
Kur`an Nesli Platformu`nun organize ettiği sınavlarda dereceye girerek kutsal mekânlara giden umreciler, bu gece yurda dönecek.

`Yeni Teşvik Sisteminde Müthiş Fırsatlar Var`
AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, \"Yeni teşvik sisteminde müthiş fırsatlar var tüm yatırımcıları Batman`a davet ediyorum\" dedi.

Batman Pusula Gazetesi; `Gözetim Altındaki Kız Kaçtı`
Batman Engelsiz yaşam merkezinde gözetim altında bulunan bir kız kaçtı. Polis merkezden kaçan kızın yakalanması için çalışma başlattı.

`Vay Siz miydiniz Beni İhbar Eden`
Daha önce kaçak sigara yüzünden yakalanan şahıs, kendisini ihbar ettiği gerekçesiyle üç şahsı yaylım ateşine tuttu. Olayda bir kişi öldü, iki kişi ise yaralandı.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Vali Turhan: KÖYDES Projeleri Ağustos Sonunda Bitecek`
2011-2012 Yılı Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında programa alınmış olan ve halen devam eden işlerde gelinen son durumun değerlendirilmesi ve 2012 yılı KÖYDES programında yer alan işlerin yapımı ile ilgili izlenecek yolların belirlenmesi için KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu bir araya geldi.

`Emniyet, Sigara Üretimi \"Suç\" Dedi!`
Batman Emniyet Müdürü, Yeşilay cemiyetinin sürdürmüş olduğu kampanyaya tam destek vererek sigara üretiminin suç olduğunu kaydetti.

Batman Medya Gazetesi; `Katil, Eski Koca Çıktı`
Beşiri ilçesinde Emniyet Amirliğinde Teknisyen Yardımcısı olarak çalışan Halil Cengiz`in katil zanlısı, ikinci eşinin eski kocası çıktı. Cinayetin ardından 16 çocuk ortada kaldı.

`Gözetim Altındaki Engelli Kız Kaçtı`
Bir süre önce tecavüz skandalı ile gündeme gelen Demiryolu Köyü yakınlarında bulunan, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına bağlı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gözetim altında bulunan G.T isimli kız çocuğu, görevlilerin bir anlık dalgınlarından faydalanarak kaçtı.

Batman Gazetesi; `Güneştekin`den Yatırımcılara Davet`
Hafta sonu Yeni İl Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, yeni teşvik sistemi kapsamında tüm yatırımcıları ilimizde yatırım yapmaya davet etti.


`İade-i İtibar Etkinliği`
Mazlum-der genel merkezinin Diyarbakır`da düzenlendiği \"Şeyh Sait ve arkadaşlarına iade-i itibar\" etkinliğine Mazlum-der Batman Şube Başkanı Murat Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.


Batman Postası; `Batman Cezaevi`nden Sevkler Başladı`
Şanlıurfa Cezaevinde meydana gelen yangında 13 mahkumun ölmesi ile sonuçlanan olaydan sonra kapasitesini aşan Cezaevlerinden sevkler başlarken, güvenlik tedbirleri de iki katına çıkarıldı.

`Hareketlilik Projesi ile İlgili Kazanımlar ve Tecrübeler`
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne ait Leonardo da Vinci (LdV) adlı yurtdışı Hareketlilik projesi ile ilgili kazanımlar ve tecrübeler konulu sunum gerçekleştirildi.


Batman Barış Gazetesi; `Bir `Dam` Ölümü Daha`
Önceki gün yaşlı bir bayan ve çocuğun damdan düşmeleri sonucu yaşamlarını yitirmesinin ardından, damdan düşen bir bayan daha yaşamını yitirdi.

`DİASA Yeniden Açılıyor`
Sabancı Holding Bünyesinde yer alan Gıda mağazalar zinciri DİASA Batmanda yeniden halkla buluşuyor.

Batman Umut Gazetesi; `Emniyet, Sigara Üretimi \"Suç\" Dedi!`
Batman Emniyet Müdürü, Yeşilay cemiyetinin sürdürmüş olduğu kampanyaya tam destek vererek sigara üretiminin suç olduğunu kaydetti

`Şeyh Said ve Arkadaşlarına İade-i İtibar!`
Mazlum-Der genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda Diyarbakır`da düzenlenen Şeyh Sait ve arkadaşlarına iade-i itibar etkinliğine Batman Şube Başkanı Murat Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı

Batman Duruş Gazetesi; `Vali Turhan`dan Akın`a İade-i Ziyaret`
Batman Valisi Ahmet Turhan TPAO ( Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Bölge Müdürü Gökhan Akın`a iade-i ziyarette bulundu.

Batman Doğuş Gazetesi; `TPAO Yabancılara Kurban Ediliyor`
TPAO nun yasalarca zayıflatılmak istendiğini belirten Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Tekik, Türkiye`nin ulusal petrol kuruluşu olan TPAO zayıflatılmasın. Yabancı petrol şirketlerine kurban edilmesin dedi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Konutlara Kayıtlar Bitti, Başvurular Bitmedi`
Emekliler Derneği`nin bin 188 konut projesine onay veren TOKİ`nin önümüzdeki aylarda temel atması beklenirken, geçen hafta sonu müracaatların son gününde banka şubesinde izdiham yaşandı. Derneğe akın eden bazı yurttaşlar, müracaat süresinin uzatılmasını istedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir