• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2296.53
  • ...
Çocuk Şenliğinde Faciadan Dönüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çocuk şenliğinde oluşturulan platformun kopan demiri sahnedeki çocukların ve ebeveynlerinin üzerine düştü. Bir çocuk ile o sırada sahnede gösteri yapan iki animatör devrilen demir platformun altında kaldı.

Başkentin fuar alanlarından Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 7. Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde gösterilerin yapıldığı sahne platformu rüzgarın etkisiyle devrildi. Sahnede çocuklara animatörlerin gösteri yaptığı sırada, platformdaki demirin kopması sonucu platformun bir parçası sahneye düştü. O sırada sahnede bulunan animatörler ile sahne kenarından gösteriyi anne ve babalarıyla izleyen çocuklar büyük panik yaşadı. Sahnede çocukları eğlendiren iki animatör ile bir çocuk kopan demir platformun altında kaldı.

Çocuk ile animatörlerin imdadına çevrede bulunan çocukların yakınları koştu. Bu sırada 112 acil servisi arayan görevliler ambulans istedi. Platform altından çıkartılan 3 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Olay yerinde panik yaşayan çocuklar ise annelerine sarılarak ağladı.
Bu arada kopan platform nedeniyle şenliğe ara verilirken, yaşanan olayı görüntülemeye çalışan kameramanlar, görevliler tarafından engellenmek istendi.

Öte yandan yaşanan faciadan kıl payı dönülmesinden ötürü çocuklar ve velileri duruma tepki gösterdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir