• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 30 Haziran 2012 Cumartesi yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

EKSPRES GAZETESİ: ÇETE OPERASYONU
Adana`da yağma, tehdit, dolandırıcılık, darp, kişiyi hürriyetten yoksun bırakma, işyerine ateş edilmesi, uyuşturucu ticareti gibi olaylara karıştığı belirtilen suç örgütüne yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Bağımsızlık Günü Resepsiyonu
ABD`nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, eşi Maria ile birlikte Adana Hiltonsa Oteli`nde düzenlenen ABD`nin 236. Bağımsızlık günü resepsiyonuna katıldı. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile çok sayıda davetlinin katıldığı resepsiyonda konuşan Büyükelçi Ricciardone, amaçlarının Suriye`deki şiddeti ve ölümü durdurmak olduğunu söyledi.

İLKHABER GAZETESİ: ABD BÜYÜKELÇİSİ`NDEN ADANA VALİSİ COŞ`A ZİYARET
ABD`nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş`u makamında ziyaret etti. Vali Coş, Büyükelçi Ricciardone`in görev yapacağı dönemde ABD ile işbirliğinin daha da gelişeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanım Beni Duy Yaşamak İstiyorum
5 yaşında 9 ameliyat geçiren ve maddi imkânsızlık nedeniyle tedavisini sürdüremeyen Rıdvan Karabacak, Cumhurbaşkanı Gül`e seslenerek yardım istedi.2007 doğumlu Rıdvan`a at nalı böbrek hastalığı tanısı konulduğu belirtiliyor

Sağlık Turizminde Cazibe Merkeziyiz
Sağlık turizmine önemli teşvikler getiren tebliğ yayınlandı. Tebliğ pazara giriş desteği, yurt dışından gelen hastaların uçuş giderleri, yurt dışı tanıtımları, çalışanların yurt dışında katıldıkları toplantılar, dijital pazarlama faaliyetleri, yurt dışında hastane-ofis açma ve uluslararası akreditasyon giderlerini kapsıyor. Yeni teşviklerle birlikte sağlık turizminde Çukurova cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Menekşe Hatun Kız Kuran Kursu`nda Mezuniyet Sevinci
Seyhan Müftülüğü`ne bağlı Menekşe Hatun Yatılı Hafızlık Kız Kuran Kursu 2011-2012 dönemi yüzüne Kuran okuma kursunun mezuniyet merasimi yapıldı. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir