• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...
Ülke Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusu ile Sinop, Artvin, ve İnebolu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Kuzey ve İç kesimlerde mevsim normalleri civarında, Güney bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Marmara ve Doğu Akdeniz`in iç kesimlerinde kuvvetlice (30-50 Km/S), Kıyı Ege`de kuvvetli (40-60 Km/S) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) olarak esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; Doğu Akdeniz`in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatılı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Sinop ve İnebolu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğusu parçalı ve çok bulutlu, Ardahan, Kars, Agrı, Iğdır ile Erzurum ve Van`nın kuzey çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara: Az bulutlu ve açık (15/30)
İstanbul: Az bulutlu ve açık (21/29)
İzmir: Az bulutlu ve açık (23/35)
Bursa: Az bulutlu ve açık (16/30)
Konya: Az bulutlu ve açık (16/28)
Adana: Az bulutlu ve açık (23/36)
Mersin: Az bulutlu ve açık (26/34)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (19/34)
Batman: Az bulutlu ve açık (17/35)
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık (23/35)
Gaziantep: Az bulutlu ve açık (19/32)
Mardin: Az bulutlu ve açık (22/32)
Van: Parçalı bulutlu (12/24)
Bingöl: Parçalı bulutlu (16/29)
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir