• DOLAR 32.473
  • EURO 34.539
  • ALTIN 2475.239
  • ...
`Hareketlilik Projesi ile İlgili Kazanımlar ve Tecrübeler`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı(Ulusal Ajans) tarafından kabul edilen Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne ait Leonardo da Vinci(LdV) adlı yurtdışı Hareketlilik projesi ile ilgili kazanımlar ve tecrübeler 29 Haziran 2012 Cuma günü Batman Ticaret ve Sanayi Odası`nın Konferans Salonunda düzenlenen bir sunum ile gerçekleştirildi.

Söz konusu etkinliğe, Batman`da İl Sağlık Müdürlüğü, TEDAŞ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Beşiri İlçe AR-GE, İşkur, Mesleki Eğitim ve İstihdam Derneği, Teknoloji ve Bilişim Derneği vb. kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Projenin Avrupa Birliği`ndeki Bilgisayar ağ ve bilgi güvenliğine ilişkin uygulamaların Türkiye`deki benzerlikleri ile karşılaştırarak sunan Milli Eğitim Müdürlüğü Ağ Sistemleri Yöneticisi Tevfik EDİS,"Projenin üç akışının tamamlanarak edinilen kazanımların Batman`daki kurumlarımızı tanıtmayı bir borç bildik. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürü Şerif AKBOĞA ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası Sekreteri Över Tükenmez`e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik dinleyicilerden gelen karşılıklı sorularla sunumunu bitirdi.(M.Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir