• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
`Amacımız Emeklilerin Refah ve Huzur İçinde Yaşaması`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından Alyans Düğün Salonu`nda düzenlendi. Düzenlenen geceye Batman Valisi Ahmet Turhan, TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı A. Kadir Özer, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş`i yanı sıra dernek üyesi emekliler katıldı.
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi olarak kısa bir süre önce dernekleştiklerini aktaran Şube Başkanı Fikri Çelik, emeklilerin sorunlarını gündeme getirmek, sorunlarına çözüm yollarını bulmak ve emeklilerimizin daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak üzere derneği kurduklarını anlattı.
 
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi olarak TOKİ ile ortak bir proje gerçekleştirdiklerini ve kamuoyunda Emekli TOKİ`leri olarak da bilinen proje çerçevesinde TOKİ`nin Batmanlı emeklilerin konut ihtiyaçlarını karşılamak üzere taleplerini kabul ettiğini ve bugüne değin 1000 emeklinin konut için başvuruda bulunduğunu söyledi.
 
Dernek Başkanı Fikri Çelik, TOKİ`nin projemizi desteklemesinde emeği geçen başta Batman Valisi Ahmet Turhan`a, Maliye Bakanımıza ve diğer tüm destekçilerimize ve üyelerimize teşekkür ettiğini ifade ederek, Batman Valisi Ahmet Turhan`a emeklilere verdiği desteklerden dolayı Batman`da yaşayan emekliler adına hazırlanan plaketi takdim etti.
 
Emekliler Günü münasebeti ile kendisine takdim edilen plaket karşısında teşekkürlerini ifade eden Vali Turhan, emekli bir babanın çocuğu olduğunu belirterek, emekliler için yaptıkları çalışmaların ve desteklerin devam edeceğini belirtti.
 
Toplum içinde en saygın insanların emekliler olduğunu ifade eden Vali Turhan, emeklilerimize huzurlu, güvenli ve müreffeh bir ortam oluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Vali Ahmet Turhan, Batmanlı emeklilere sağlık, huzur ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmeleri temennisinde bulundu.
 
Emekliler Günü Gecesi Programında Batman TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, Batman Emekliler Derneği TOKİ Komisyonu üyeleri Hüseyin Ekmen, Tuncay Koze ve Mehmet Ali Kırşan`a teşekkür plaketi verildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir