• DOLAR 32.579
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2486.942
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan bazı gazetelerden öne çıkan başlıklar şöyle:

VAN OLAY: `Çocuklarımızı Camiye Göndermekle Mükellefiz`
Okulların kapanmasıyla tüm Türkiye`de kuran kursları başlarken Van`daki Kuran kursu hocaları, ailelerin büyük bir sorumluluk altında olduğunu belirterek çocuklarımızı camiye göndermekle sorumlu olduğumuzun altını çizdi.

Suriye`yi Unutmadık Unutmayacağız
Köklü Değişim Dergisi \"Suriye`de yaşananları Unutmadık Unutmamacağız\" başlıklı bir konferansla BAAS Rejiminin son 1,5 yılda Suriye`de uyguladığı katliamı insanlığın gündemine taşıdı.

Erdoğan ve Şahin Nikah Şahidi Oldu
Çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Van`a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan, Ferit Melen Havaalanı`nda Vali Münir Karaloğlu ile eşi Sevim Karaloğlu, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan ve AK Partili kadınlar tarafından karşılandı.

VAN POSTASI: Emine Erdoğan Ve Bakan Şahin, Nikah Şahidi Oldu
Van`da düzenlenen \"100 Yeni Yuva Kuruluyor Yüzler Gülüyor\" etkinliğine katılan Başbakan Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, depremzede çifte nikah şahitliği yaptı.

VAN GÖLÜ EKSPRES: \" Travma Sonrası Aile Danışma Merkezi\" Açılışı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan, \" Elbette Van depreminin fiziki izleri siliniyor ve silinecek, ancak Van`da yaşanan acıyı unutmamız hiç kolay olmayacak\" dedi.

Şark Yıldızı: Sekiz Ay Geçti Hâlâ Ayaktalar
Van`da yaşanan depremlerin üzerinden yaklaşık 8 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen bir türlü yıkımı gerçekleştirilemeyen ağır hasarlı binalar tehlike saçmaya devam ediyor.

Tek Kurşunla İnfaz
Van`ın Özalp ilçesinde kafasına tek kurşun sıkılarak öldürülen 7 çocuk babası şahsın kesilen kulak deliğine bir not kağıdı iliştirildi.

VAN HABER: Özel Arşivimle Geleceğim
Tansu Çiller, konuşmaya karar vermiş. 90`lı yıllarda yüzlerce Kürt iş adamının katledilmesiyle adı anılan dönemin başbakanı Tansu Çiller istendiğinde konuşacağını ve karanlık bir dönemin perde arkasını aralayacağını belirtiyor.

Put Köyünden Uluslar Arası Başarıya Koştu
Gürpınar Yedi Salkım (Put) köyünde doğdu, birir uluslar arası olmak üzere toplamda fotoğraf dalında Van`a beş ödül kazandırdı.

İki Nisan: Van`da Urartu Müzesi Kurulacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan Urartu Müzesi`nin ihalesi van il Özel İdaresi tarafından yapılarak önümüzdeki günlerde temeli atılacak.

Başkale`de Karakola Taciz Ateşi Açıldı
Van`ın Başkale ilçesinde, PKK`lılar tarafından jandarma karakoluna yapılan taciz ateşinin ardından bölgede operasyon başlatıldı.

HABER VAN: Elektrikli Şofbendeki Kaçak Akım Bir Can Aldı
Van - Çaldıran`da duş almak için banyoya giren kadın, elektrik kapımına kapılarak yaşamını yitirdi.

BÖLGE GAZETESİ: Bayan Erdoğan ve Şahin 100 Çiftin Nikâhını Kıydı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan, bu kadar büyük bir depremin izlerinin silinmesinin zor olduğunu belirterek, \" bir anda bu izleri silmek kolay değil, ancak devletimiz, hükümetimiz özveriyle Türkiye genelinde bir dayanışma seferberliği başlatarak şu ana kadar önemli ölçüde izleri sildi ve silmeye devam ediyor\" dedi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir