• DOLAR 32.532
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2492.552
  • ...
SON DAKİKA
Polisle Çatışmaya Giren Şahıs Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Polis aracından inerken slogan atan Servet G. sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü`ne götürüldü. Bu arada, Sarıyer`deki çatışmada yaralanan Fatih Çelik isimli polis memuru, Maslak Acıbadem Hastanesi`nin acil servisine kaldırıldı. Fatih Çelik`in ameliyattan çıktığı ve herhangi bir hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "İstanbul genelinde saldırganların yakalanmasıyla ilgili çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren bütün emniyetimizi yürekten kutluyorum. Tabi ki bu hassas bir mücadele. Terörle mücadele bizim önceliklerimiz arasında. Başka olaylara karışmış ve aramış olduğumuz diğer faillerin yakalanması konusunda başarılı görevini emniyet teşkilatımız sürdürecek. Olay yerinde bir kişi vardı. Onu da arkadaşlarımız sağ olarak ele geçirildi.

Zaten biz bu yaşanan olaylardan sonra İstanbul genelinde emniyetimizin yapmış olduğu planlama dahilinde belirlemiş olduğumuz örgüt mensuplarının yakalanması ile ilgili 24 saat kesintisiz görev yapılıyor ve izlemesini sürdürüyordu. Polis memurlarımız da bilinen kişiler üzerinde titizlikle takip ediyorlardı. Dolayısıyla herhangi bir elde etmiş olduğumuz bilginin takibi sonucunda değil bu tür faillerin halkın içerisinde dolaşabileceği kanaatiyle yapmış olduğumuz çalışma sonucunda ele geçirmiştir” açıklamasını yapmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir