• DOLAR 32.523
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2430.873
  • ...
Muş`ta Nihayet Asfaltlama Çalışmaları Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Kış mevsiminde aşırı yağış ve tuzlama çalışması sonucu köstebek yuvasına dönen ana caddelerde nihayet asfaltlama çalışması başladı.

 

Kış mevsiminin bütün yurtta olduğu gibi Muş`ta da çetin geçmesi sonucunda yapılan tuzlama çalışmaları ve iş makinelerinin kışın temizleme çalışmaları sonucunda, yollarda meydana gelen tahribatların düzeltilmesi için asfaltlama çalışması başladı. Kış mevsiminin mevsim normalleri üzerinde seyretmesi ve kış mevsiminin uzaması sonucu bir türlü çalışmalara başlayamayan Muş Belediyesine, vatandaşlardan sürekli tepkiler yağıyordu. Asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının sürdürülebilmesi için hava şartlarının da elverişli olmasını bekleyen Muş Belediyesi çalışmalara başladı.

 

Yapılan çalışmalar vatandaşlara rahatlık ve kolaylık sağlasa da vatandaşların belediyeye tepkisi devam ediyor. Eski asfaltın kazınmasından meydana gelen toz ve çevre kirliliğinin yanı sıra caddelerin trafiğe kapalı olması, vatandaşların tepkisini çığ gibi büyüttü. Çalışmaların çok geciktiğini belirten vatandaşlar, aynı zamanda belediyenin kendi araç ve gereçleri olmasına rağmen, asfaltlama işinin ihaleye verilmesine büyük tepki gösterdi. (İnan Sur - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir