• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
Van`da Ücretsiz Kamp ve Gezi Başvuruları Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Etkinlikler hakkında bilgi aldığımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Çalışanı Lale Çenberlitaş, etkinliklerin ücretsiz olduğunu belirterek tüm Vanlı gençleri etkinliklere davet etti.

13-18 yaş grubundaki gençleri Gevaş kampına gönderdiklerini belirten Çenberlitaş, bunun yanında seyyah gezilerinin de olduğunu belirterek \"Mardin, Adıyaman, Şanlıurfa, Erzurum gibi illerimize de geziler düzenliyoruz. Bunun yanında gençlerimiz için Gevaş kampımız da var. Bunların tamamını ücretsiz yapıyoruz. Amacımız Van`daki gençleri daha farklı yerlerle tanıştırmak ve deprem psikolojisini bir nebze de olsa üzerlerinden atmaktır\" dedi.

13-18 yaş grubundakilerin yanında 14-17, 14-18 ve 18-24 yaş grupları arasındakilerin etkinliklere başvurabileceğini kaydeden Çenberlitaş, \" Etkinliklerimiz bayan ve erkekler için ayrı ayrı yapılıyor. Etkinliğe katılmak isteyenlerden tek şartımız kendilerine verilen kayıt formunu doldurmaları. 18 yaş altındaki gençlerimizden ise velilerinin iznini almaları gerektiğini söylüyoruz. Doldurdukları bu formları daha sonra işleme tabi tutuyoruz\" dedi.

Müracaatların bizzat Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne yapılması gerektiğini belirten Çenberlitaş, kamp tarihlerini sıralayarak \"29-06 Temmuz, 17-24 Temmuz, 27 Ağustos/03 Eylül, 05-12 Eylül tarihleri arasında kamplarımız yapılacak\" ifadelerine yer verdi. (Fırat Arslan/Murat Dalgın- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir