• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
TEDAŞ`a 2 Milyon TL`lik Ek Ödenek Çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN-AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Hakkı Meniz, TEDAŞ`ın Tarsus`ta yapacağı 2012 yatırım programı için ayırdığı ödeneğe 2 milyon TL`lik ek ödenek çıkarıldığını bildirdi.

Meniz, yaptığı açıklamada, ilçe teşkilatı olarak Tarsus`un her türlü sorununa yönelik çözüm noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, TEDAŞ`ın Tarsus`a yatırım programı için ayırdığı ödeneğin yapılacak olan hizmeti tamamlama hususunda sıkıntılarının bulunduğunu öğrendiğini kaydetti.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz \"2012 yılı yatırım programında köy şebekeleri grubunda Ulaş ve Meşelik köylerinde şebeke yenileme ve trafo ilavesi, Dedeler köyünde kök tesisi yapım işleri ile muhtelif köylerin kapasite artırımı, bakım onarım çalışmaları yapılmaktadır. İlave olarak 33 adet köyde ilave şebeke, yeni trafo tesisi, güç artışı ve bakım onarım çalışması planlanmaktadır. Şehir şebekeleri grubunda;20 adet yeni trafo tesisi ve şebeke geriliminin 15 kv`dan 36 kv`a dönüşüm işlemleri, Tarsus ilçe merkezinde meydana gelen hızlı yapılaşmanın neticesinde Altaylar, Ergenekon, Kırklarsırtı ve Hal içerisinde ilave şebeke tesisleri, trafo ilavesi çalışmaları ve proje hazırlama çalışmaları devam etmektedir. Söz konusu taleplerin karşılanması ve planlanan çalışmaların yapılması amacıyla mevcut ödeneğe ilave olarak 2 milyon TL ek ödenek tahsis edildi.`` Şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir