• DOLAR 32.33
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2283.071
  • ...
Şam`daki İnfazın Arkasından Siyonist israil Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Suriye , Türkiye ile uğraşırken; İsrail sessiz sedasız yapacağını yapıyor. Hamas üyesi Suriye`nin başkenti Şam`da öldürüldü, olayın altından İsrail istihbarat örgütü MOSSAD çıktı.

Lübnan`da açıklama yapan Hamaslı bir üst düzey yetkili, Nizar ebu Müjdat kod adlı Kemal Ranaja`nın Şam`daki evine birkaç kişinin girerek, infazı gerçekleştirdiğini söyledi. Hamaslı yetkili, infaz sonrası elde ettikleri istihbari bilgilere göre, saldırının arkasında İsrail istihbarat örgütü MOSSAD`ın olduğu sonucuna vardıklarını belirtti. Ranaja`nın nasıl öldürüldüğü konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

İsrail ordu radyosuna açıklama yapan İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Hamas üyesi Kemal Ranaja`nın ölümünde İsrail parmağı olup olmadığı konusunda yorum yapmaktan kaçındı. Barak, infazın MOSSAD tarafından gerçekleştirildiğini ne kabul etti ne de reddetti.

Hamas üyesi Kemal Ranaja`nın, MOSSAD tarafından iki yıl önce Dubai`de bir otel odasında öldürülen Hamas liderlerinden Mahmud el Mabhuh`un yardımcısı olduğu belirtildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir