• DOLAR 32.367
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.233
  • ...
AK Parti bürosuna molotoflu saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`da, AK Parti seçim bürosuna molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Kozan Caddesi üzerindeki seçim bürosuna, kimliği belirlenemeyen kişilerce akşam saatlerinde yapılan molotofkokteyli saldırıda, atılan iki şişeden biri cama çarpıp kırıldı, diğeri ise yanmadı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, kaçan zanlıların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda partili ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Ömer Çelik gelerek incelemelerde bulundu. Çelik, güvenlik görevlilerinin olayla ilgili gerekli çalışmaları yaptığını belirterek, kendileri açısından herhangi bir korkuya yer bırakacak bir durum olmadığını ve seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu tarz provokasyonları yapanların AK Parti ve demokrasi ile sandık arasına mesafe koymaya çalıştıklarını ifade eden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ``Biz yola kararlılıkla çıktık. Bu kararlılıkla sandığa gidiyoruz. Herhangi bir arkadaşımıza zarar gelmemesi en büyük tesellimizdir. Bunun herhangi bir gruba mal edilmesi, Adana içinde gerilim yaratılması doğru olmaz. Güvenlik güçleri gereğini yaparlar. Bu tip provokasyonların amacı sandığa gitmeyi engellemektir. Ama tam tersine bu bizim kararlılığımızı artırır. Bunlarla bize geri adım attırmaya çalışıyorlarsa boş işlerle uğraşıyorlar.``

Bu haberler de ilginizi çekebilir