• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Diyarbakır Tanıtım Günleri Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 27 - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara, Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleşecek olan \"Diyarbakır Tanıtım Günleri\" toplantısına katıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Vali Yardımcısı Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Diyarbakır tanıtım günleri düzenleme komitesi başkanı Yelda Yakut, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Sevinç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özcan Can Çelik, kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı.

Vali Toprak: \"Diyarbakır Tanıtım Günleri organizasyonu sayesinde Diyarbakır`ın tanıtılması, her yönleri ile temsil edilmesi noktasında güzellikler olacaktır\" dedi.

Diyarbakır tanıtım günleri düzenleme komitesi başkanı Yelda Yakut`un konuşmasından sonra Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özcan Can Çelik organizasyonda yapılacak çalışmalar ve stantlarda nelerin kullanılacağı hakkında slayt sunarak bilgi verdi.

Slayt sunumundan sonra toplantı katılımcıları \"Diyarbakır Tanıtım Günleri\" Organizasyonun da nelerin yapılması ve nasıl dikkat çekilmesi gerektiği konuşunda fikir alış verişi yapıldı. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir