• DOLAR 32.567
  • EURO 34.946
  • ALTIN 2429.1
  • ...
Eskişehir`de Bina Çöktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Eskişehir`de Merkez Tepebaşı Belediyesi yakınlarında 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Çökme sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, yoldan geçen 2 araç hasar gördü. Hasar gören araçlardan birisinin sürücüsü yaralandı.Yaralılar götürüldükleri Yunus Emre Devlet Hastanesi`nde ayakta tedavilerinin yapıldığı öğrenildi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç olay yerine gelerek çalışmaları incelediler. Başkan Ataç, uzun yıllardır kullanılmayan 5 katlı un fabrikası binasının yaklaşık 1.5 ay önce yıkımına başlanıldığını, binanın yarısının yıkıldığı söyledi.
Ataç, "Burası 15 haziran 2012 tarihinde belediyemiz tarafından sağlıksız yıkım nedeniyle zabıt tutularak mühürleniyor ve yıkım çalışmaları sonlandırılıyor. Ancak bugün mesai saatinden sonra burada çalışma yapılmış ve ardından da göçük meydana gelmiş. Can kaybının olmaması sevindirici. Keşke sağlıklı bir yıkıma girselerdi. Böyle bir şey olmayacaktı. Allah`tan burada bir can kaybı yok. Vatandaşın belediyenin kurallarına uyması çok önemli. Bu olmazsa birtakım olumsuzluklar çıkıyor. Binanın yarısı yıkılmış, daha sonra arkadaşlarımız sağlıksız yıkımdan dolayı binayı mühürlemişlerdi" dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir