• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Şiddetli Fırtına Etkili Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman`da saat 15.00 sıralarında esen şiddetli rüzgâr nedeniyle bir inşaatın çatısı uçtu, farklı mahallelerde 2 ağaç devrildi.

Kültür Mahallesi 2213. Sokakta bulunan inşaat halindeki bir apartmanın çatısı şiddetli fırtına yüzünden uçtu. Çatının üstünde bulunan 3 adet güneş enerjisi ve çanaklar kullanılmaz hale geldi. Çatıdan uçan tahtalar inşaatın yanında bulunan iki apartman ve bahçeye düşerken, olayda kimse yaralanmadı.

Şiddetli fırtına Ziya Gökalp Mahallesi Yaşar Kemal Caddesinde ağaç gövdesinden ikiye ayırdı. Öte yandan Raman Mahallesi Yıldız Camii avlusunda bir ağaç kökünden sökülerek devrildi.

Devrilen ağaçlar ve uçan çatının kimsenin üstüne düşmemesi nedeniyle yaralanan olmazken Yıldız Camii çatısındaki Klima Motorunun üzerine ağaç düşmesi ve çatının üzerinde bulunan güneş enerjileri ve çanaklarda maddi hasar meydana geldi.

Ziya Gökalp Mahallesi Yaşar Kemal Caddesinde devrilen ağacı yoldan kaldıran H.Mustafa Kurt, \"Şiddetli fırtına sebebiyle ağaç kırıldı. Yola devrildi vatandaşın sayesiyle yoldan çektik.\" dedi.

İki ay evvel aynı camii avlusunda ağacın kendiliğinden devrildiğini belirten Yıldız Camii görevlisi Ekrem Yıldız, \"Allah`a şükür bu şekilde düştü, kimseye bir şey olmadı. Sadece caminin bir yeni takılan klima motoru gitti. Allah`a şükür kimseye bir şey olmadı\" şeklinde konuştu. (M.Sait Çelik, Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir