• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Kur`an-ı Kerim`i Öğrenme Aşkı Dalga Dalga Yayılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Dalga dalga yayılan Kur`an-ı Kerim`i öğrenme sevdası bu kez kendisini Tarsus`ta gösterdi. Tarsus`un Barbaros Mahalle Camii`ne giden cami cemaatinin tamamına yakını yaşları ilerlemiş olmalarına rağmen bir çok kişi Kur`an Kursuna namazlardan sonra giderek büyük bir azim ve kararlılık öğreneği göstererek Kur`an-ı Kerimi öğrendi.

Kur`an-ı Kerim`i öğrenen cami cemaatine bu büyük azimlerinden dolayı Tarsus İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba ve Tarsus İlçe Emniyet Müdürü tarafından başarı belgesi verildi.

Barbaros Mahallesi Camiinde yapılan belge takdim töreninde konuşan, Müftü Abdulkerim Akbaba şunları söyledi: "Hem cami hem de Kur`an Kursuna olan yakınlığınızı ve alakanızı yakından müşahade ettim. Sizlerin bu davranışınızı takdir ediyorum. Bizi bir arada tutan, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamamıza vesile olan Kur`an-ı Kerim`i öğrendiniz, bundan sonra yapmamız gereken okuyup öğrendiklerimizle hayatımızı bağdaştırmak olmalıdır. Kur`an-ın izinden sakın uzaklaşmayınız. Sizleri kutluyorum. Ayrıca, verimli çalışmalarından dolayı Cami İmamımız Sabri Polattemur hocamızı da tebrik ediyorum.``


Kısa konuşmanın ardından, yapılan duanın ardından kursiyerlere, başarı belgeleri verildi. Programın sonunda tüm cemaate tatlı ikram edildi.(A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir