• DOLAR 32.59
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2421.194
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Mustazaflar cemiyeti Ağrı şubesi dün akşam saat 20.30`da kapatılan Mustazaf-Der binasında düzenlenen programla açıldı.


Program Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Grup Vahdet`in okuduğu ilahilerle devam eden program, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şube başkanı Şaban Gökhan`ın konuşması ile devam etti. Nerede İslami bir çalışma var ise, nerede Allah`ın ve Resulünün ismini yücelten bir mekân varsa orada şeytan ve taifeleri de mutlaka vardır.


Her Zaman İslam`ın Gür Sedasını Kısmaya Çalışanlar Olacaktır
İslam düşmanları ve Mü`minler şunu unutmasınlar Allah (c.c.) mutlaka yeryüzünde nurunu tamamlayacaktır. Allah`ın yeryüzünde nurunu tamamlamasına vesile olan Mü`minlerin karşısına sıkıntılar, tuzaklar, engeller ve kınamalar çıkacaktır. Anlayacağınız Müslümanlar birçok süreçten geçeceklerdir. Mustazaflar ile Dayanışma Derneğinin kapatılması, İslam düşmanlarının Müslümanların üzerine nasıl odaklandıklarını ve onları nasıl sindirmeye çalıştıklarını göstermektedir\" dedi.


Bu dava Allah`a Söz Veren ve İtaat Edenlerin Davasıdır
Bu davayı yüklenenlerin tarih boyunca sıkıntılara maruz kaldığını ifade eden Gökhan, \"Tüm Salihlerin, alimlerin ve ulemaların hayatlarına bakalım, onların sürmüş olduğu bu davanın sürecine ve işleyişine bakalım hiçbir zaman bu davayı güllük gülistanlık bir biçimde sürdürememişler. Hiçbir Peygamber yok ki insanlara bu kutlu davayı götürürken zorlanmadan, işkencelere maruz kalmadan bu davayı muhataplarına kabul ettirememişlerdir. Allah`a hamdolsun ki, yolumuz sırat-ı müstakim yoludur. Bugün bu camia Kur`an ve sünnet ekseninde Allah`ın davasının emir ve hükümlerini gerektiği gibi yapıyor ise muhakkak ki birileri rahatsız olacaktır. Bizler Allah`ın rızasını kazanmak için beşeri ve ideolojik sistemleri tarumar etmek için, ahde vefamızı her zaman kinden daha içten, samimi bir şekilde göstereceğiz\" diye konuştu.


Başkan Gökhan`ın konuşmasının ardından program dağıtılan tatlı ve içecekler ile son buldu. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir