• DOLAR 32.542
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2434.24
  • ...
`Halkları Bir Arada Tutan En Önemli Güç İslam`dır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı geniş bir katılım ile il divan toplantısını gerçekleştirdi. İl Divan Toplantısı`na ilçe başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve Mil-Ko kuruluşlar hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını Saadet partisi Gaziantep İl Başkanı M. Hayri Kamalı yaptı. Kamalı, "Türkiye ile Suriye karşı karşıya getirilmek isteniyor. Biz bu oyuna gelmemek için feryat ediyoruz. Türkiye şu an savaşla karşı karşıya getirilmiş durumda. Serinkanlı olmaya, ihtiyatlı davranmaya mecburuz. Kimsenin yönünü Suriye`ye çevirmeye cesaret edemediği bir dönemde Müslüman kanı akmasın diye, bir Müslüman`ın burnu kanamasın diye Saadet Partisi Genel Başkanımız Suriye`yi ziyaret etmişti" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Gik üyesi Gaziantep İl sorumlusu Sezai İncesu, teşkilat olarak dünyevi bir sonuca ulaşmak zorunda olmadıklarını söyledi. İncesu, "Akp iktidarının üyesi Bülent Arınç efendim `artık bırakın ayeti, hadisi` diyor. `Biz iktidar olmak için Amerika ile anlaşmalıyız` diyor ve anlaşıp iktidar oluyorlar. Bu Arınç daha önce mason ve Lions kulüplerine ne söylüyordu şimdi ne söylüyor. `Yahu biz bunları 40 yıldır yanlış tanımışız` diyor. Eğitim kurumları maalesef şuursuzca öğrenci yetiştiriyorlar" dedi.

Saadet partisi Gik üyesi İncesu, düşen Türkiye uçağı ile ilgili "bunların modernisazyonunu maalesef İsrail yapıyor. 9 vatandaşımız uluslararası karasularda Mavi Marmara`da şehit ediliyor ses yok. Başbakan yardımcısı `bizden büyük şeyler beklemeyin, otoriteden izin alınmalı` diyor. Otorite kim Amerika... Bu ne Amerikanvari tavır. Türkçe olimpiyatları yapıldı. Programın sahne kısmının tepesinde siyon yıldızı var, bu neyin nesidir. İşçi memur kardeşler yeni yeni uyanıyor. Taşıdıkları döviz Karikatürde milli görüş yüzde 50 verdi. Milli Görüş gömleğini tekrar giy sende Yüzde 50 ver diyorlar. Başarıyı yanlış adreste aramamalıyız. Bu Yahudiler arzı mevud toprakları için GDO`lu gıdaları vatandaşlarımıza yediriyorlar. Hükümet yetkilileri maalesef buna bir çözüm bulmuyor. Bu Yahudiler Peygamberimizi (sav) bile zehirlemek istediler. Millettin ortak değerlerini tahrip ettiler. Bizim milletimizi bir arada tutan en önemli güç İslam`dır. Bundan uzaklaştıkça bu milleti birlikte tutmakta zorlaşır" diye konuştu. (Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir