• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 25 Mayıs Pazartesi günü yer alan haber özetleri.

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Sporun Kalbine Hançer Saplanıyor
11 Nisan Stadı projesi kapsamında Emirgan Çay Bahçesi, 11 Nisan Stadı, Yüzme havuzu, Kapalı Spor Salonu, Halı Saha, Tenis Kortu gibi yerlerin kaldırılarak yerine otel, alışveriş merkezi otopark yapılmasına spor camiasından tepkiler var.

Aney Kalk Bir Zılgıt Çal, Köyler Suyla Buluşuyor
2002 yılında 4 grup halinde 261 köye arıtılmış içme suyu verilmesi amacıyla hazırlanan Edene Grubu İçme Suyu Projesi, Vali Celalettin Güvenç`in çabalarıyla projenin başındaki ilk üç köye su verildi.

Cezaevinde Açlık Grevi Başladı
Şanlıurfa E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi`nde, siyasi tutuklu ve hükümlüler tarafından 3 gün sürecek açlık grevi başlatıldığı bildirildi.

İpekyol Gazetesi: Önce `Vantilatör` Sonra `İsyan` Şimdide `Siyasilerin Kışkırtması`
Şanlıurfa E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi`ndeki yangında kafalar iyice karıştı. Devletin önce `Vantilatör Kavgası` dediği ardından `İsyan` diye duyurulan olay, şimdide `Siyasi Kışkırtma` iddiaları ile gündeme geldi. `Siyasi Kışkırtma` iddiaları üzerinde durduğu olay için CHP araştırma komisyonu kurulmasını önerirken, iddiaların odağındaki siyasi mahkûmlar ise sorumluların bulunması için açlık grevi başlattı.

Yeşil Beni Tehdit Ediyor
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, kendisinin Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım tarafından telefonla tehdit edildiğini ileri sürerek, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

Tarlalar Güneş Enerjisiyle Sulanacak
GAP topraklarının güneş enerjisi ile sulanması için düğmeye basıldı. Sistemin Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından bugün enstitünün uygulama arazisinde, üreticilere ve basına tanıtılacağı öğrenildi. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir