• DOLAR 32.6
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2496.77
  • ...
`Müminler Birbirinin Velisidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları üyesi derneklerden Sevgi Der`in Genel Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, müminlerin birbirlerinin velisi olduğuna dikkat çekti.

 

Yatsı namazından sonra başlayan seminere Sevgi Der gönüllüleri yoğun ilgi gösterdi.

 

Müminlerin birbirini uyarması gerektiğini belirten Göktaş Hoca; "Mümin kadın ve erkekler birbirinin velisidir. Müslümanlar birbirinin velisidir. Müminler birbirlerini korumalı, birbirlerinin velisi olduğu için uyarmalı ve iyi şeylerde emir verebilirler. Çünkü Allah bizden birbirimizi uyarmamızı kontrol etmemizi istemiştir" şeklinde konuştu.

 

Batının bu bölgeye bakışının ve her geçen gün Peygamber sevgisi ve İslam ile değiştiğini kaydeden Göktaş Hoca; "Bu bölgeye gelen insanların tayinleri çıktığı zaman tedirgin olduklarını biliyoruz. Ama zamanla buradaki İslami anlatan kişileri ve iyi insanları gördükleri zaman fikirleri değişiyor ve Allah burayı sevdirecektir" ifadelerini kullandı.

 

Göktaş Hoca, son olarak gençlere öğütler vererek İslami toplum hakkında bilgi verdi. Program, konuşmanın ardından seslendirilen ilahilerle sona erdi. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir