• DOLAR 32.603
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2493.706
  • ...
D.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi 2008-2012 dönemi öğrencileri mezuniyet töreni yaşadı. Mezuniyet kongre Merkezinde gerçekleşen törene İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fuat Gürkan, Diyarbakır Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Uçar, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, yaptığı konuşmada ilk mezunlarını vermenin sevincini yaşadığını belirterek, bugün itibari ile 100 öğrencileri olduğunu ve 5 öğretim elemanı ile başlayan fakülte eğitimlerinin 50 öğretim üyesi ile bölgenin ve ekonominin kalkınması için gelişen bir iktisat fakültesi olarak y ola devam ettiklerini ifade etti.

 

Zorluklarla bugünlere gelen öğrencilerinin hiçbir zaman hanımefendi ve beyefendiliklerinden ödün vermediğinin altını çizen Yıldırım, öğrencilerin fedakar ailelerine ve emek harcayan bütün idari kadroya teşekkür etti.
Fakülte birincisi Sevda Subaşı ise dört yıl önce İşletme ve İktisat bölümlerine ilk öğrencileri olarak girdikleri fakülteden bugün, yine ilk mezunlar olarak ayrılmanın hüznü içinde olduklarını belirterek, \"Her şeyden önce eğitim hayatımızda bizleri yetiştiren maddi, manevi desteğini esirgemeyen, mutluluğumuzda da hüznümüzde de hep yanımızda olan siz değerli ailelerimize minnettarlığımızı ifade etmekten mutluluk duyarım\" dedi.

 

Mezuniyet belgelerini hocalarının ellerinden alan öğrenciler mezun olmanın sevincini keplerini havaya fırlatarak kutladı. (Ayetullah Turgut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir