• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
Kazlıçeşme Ashabı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamd alemlerin Rabbi olan allaha mahsustur.Selat ve selam Nebilerin serveri muttakilerin önderi Hz Muhammed (s.a.s) üzerine aline eshabına ve tüm müninlere, hassaten günümüzde kendilerini ‘Peygamber Sevdalıları’ diye adlandıran ve milyonların kalbine Resulü kibriyanın aşkını nakşeden İslam davası bilincinde olan o güzen insanların üzerine olsun.

 

Geçen pazar İstanbul Kazlıçeşmede görkemli bi o kadarda muhteşem bir kutlu doğum mevlüt programı gerçekleştirildi.
Cuma günü Dogru Haber gazetemi getiren kardeşim Ali abime İstanbula mevlüde katılmak istediğimi o güzel duyguyu yaşamak istediğimi ona da anlattım oda duygularıma ortak olup gitmek istediğini söyledi ama maddi imkanlar olanak sağlamadı gidemedik… Çok ama çok üzüldüm.
 

Pazar günü Çagrı Tv’de ailem ile beraber oturup programı izlemeye başladık. Pişmanlığım adeta katlandı televizyonda gördüğüm kalabalık karşısında ve nihayet Sait hocamın “burdakiler kazlıçeşme ashabı” kelimeleri dudaklarından dökülünce işte o zaman anladım. Haklı bir şekilde pişman oldum gitmediğime, gidemediğime..
Sanki günah işlemişim gibi vallahi çok pişman oldum.
 

Keşke diyorum keşke….
Gitseydim keşke bende olurdum kazlıçeşme ashabından. Gitseydim keşke bende Göktaş hocam ve ordaki mümin kardeşlerimle biat’ımı yenilerdim.
Gitseydim keşke bende olurdum Remzi abinin Muhammed (as) ezgisini söylerken nakaratları beraber söyleyen ama gidemedim gitmedim çok pişmanım.
 

Rabbim’den şudur dileğim…
Rabbim ben ve benim gibi nice kardeşim kazlıçeşmeye gidemedik. Kazlıçeşme ashabı olamadık.
Ama ben Rabbim istasyon meydanına gittim en azından sen beni ve istasyon meydanında bulunan müminleri istasyon ashaplarından eyle ya Rabbi…
Göktaş hocamın da dediği gibi Rabbimin bizleri havz-ı kevserin başında buluşan müminlerden etmesi dileği ile…

 

Servet Çakmak / Şanlıurfa
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir