• DOLAR 32.568
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2491.435
  • ...
Bugün Meydanlardan Haykırıyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"İçinizde hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten alıkoyan bir topluluk bulunsun. İşte bunlar kurtuluşa erenlerdir."(Ali İmran 34)
 

Allah`u Teâlâlın yüce kitabız Kuran`ı Kerim`de de buyurduğu gibi bizden hayra çağıran bir topluluk istiyor. Peki, bu nasıl mümkün olur düşündünüz mü? Günümüz Müslümanlar gibi yan gelip yatmakla mı, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla mı? Maalesef bugün çoğu Müslüman bu mantıkla hareket ediyor. Ama bizim düşmanlarımız böyle hareket etmiyor. Onlar gecelerini gündüzlerine katıp hiç durmadan çalışıyorlar. Ki onlarında kendilerince görevi budur. Onlar görevlerini eksiksiz yerine getirmeye çalışıyorlar ve çalıştıklarının semeresini alıyorlar. Yaptıkları çalışmaların en basit örnekleri yirmi dört saat boyunca hiç durmadan televizyonlardan küfrü bizim evlerimize sokmaya çalışıyorlar veya gazetelerde bize haber yerine uygunsuz bayan resimleri koyuyorlar. Yâda radyolarda kulaklarımızı harama sokuyorlar. Ama bugün Peygamber Sevdalıları bu ayete uygun hareket etmeye çalışıyorlar. Bugün insanları hayra çağırmak için Türkiye’nin bütün bölgelerinde, hatta Avrupanın çeşitli ülkelerinde kutlu doğum etkinlikleri düzenleyerek insanları hayra davet etmeye çalışıyorlar. Allah’u Teâlâ’nın bu ayetini yerine getirmek amacıyla saf ve temiz bir kalple hareket ediyorlar. Bugüne kadar kimin haddine idi Peygamber Efendimizin kutlu doğumunu açık alanlarda kutlayacak. Ama Peygamber Sevdalıları ezberleri bozmaya geldi. Muhammedi sevdayı kalplere koymaya geldi. Küfrün sesini dindirerek, tekbir seslerini Yaymaya geldi. Peygamber Efendimizin ve Müslümanların sahipsiz olmadığını, Kuran’ı Kerim’in emirlerine yerine getirmeye geldi. Karanlıkta Dile Getirmekten Çekindiğimiz Hakikatleri Bu Gün Aydınlıkta işitmeye başladık Ve Gizli Mekanlarda Öğrendiğimiz İnancı Bu Gün Meydanlardan Haykırıyoruz. Allah’u Teala Tüm Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Vessalam
 

Ali Ekber Demir / Batman – Yaş: 17

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

 

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir