• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Batman Kent Konseyi Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kent Konseyi 8. Olağan Genel Kurul toplantısı saat: 13.30`da Batman Belediyesi Konferans Salonu`nda yapıldı. Kentin önemli sorunlarının tartışıldığı genel kurul toplantısına, Belediye Başkanvekili Serhat Temel, kurum Müdürleri, STK İl Temsilcileri ile Kent Konseyi bileşenleri katıldı.

Kent konseyin başında başkan yardımcısı Murat Çiçek, Belediye Başkan Vekili Serhat Temel`in başkanlık görevinden ayrılmadığı ve görevine devam edeceğini belirtti.


Konuşmalardan sonra, faaliyet raporunun okunması ve bileşime sunulması ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu`nun son altı ayda yaptığı toplantılarda görüşüp tartıştığı gündem maddeleri genel kurulun onayına sunulup kararlaştırıldı.

Gündem maddeleri ise şöyle açıklandı; \"Kent merkezindeki zemin çöküntüleri ve deprem riski, Toptancılar Sitesinin mevcut durumu ve çözüm önerileri, Belediye Mücavir alanı ve yeni kent alanları planlaması, Batman`daki mezarlıkların durumu ve sorunları, madde bağımlılığıyla mücadele çalışması ve Batman kent merkezindeki `Metruk binaların` durumu, Sol Sahil Sulama Kanalının durumu.\" (Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir