• DOLAR 32.539
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2429.826
  • ...
Batman Kent Konseyi 8. Genel Kurulunu Gerçekleştirecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yerel yönetim, kamu kurumları, tüm STK, oda ve sendikaları çatısı altında bulunduran kentin en üst danışma örgütü olan Batman Kent Konseyi, 8. olağan genel kurulunu 21 Haziran Perşembe günü gerçekleştirecek. Genel kurula Vali Ahmet Turhan`ın da katılacağı bildirildi.

 

Temel, Kent Konseyi Başkanlığını Bırakıyor
Batman Kent Konseyi, 8. olağan genel kurula gidiyor. 21 Haziran 2012 Perşembe günü saat 13.30`da Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilecek 8. olağan genel kurulda, halen konsey başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkan Vekili Serhat Temel`in, başkanlık görevinden ayrılması ve yerine bir başkanın seçilmesi bekleniyor. Batman Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, genel kurula Batman Milletvekilleri, Kamu kurumları, yerel yönetim, STK ve kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinden 108 temsilci davet edildi. Kent Konseyi Yürütme Kurulu`nun son altı ayda yaptığı toplantılarda görüşüp tartıştığı gündem maddeleri genel kurulun onayına sunulup kararlaştırılacak.

 

Kent Konseyi Önemli Kararlar Alacak
Vali Ahmet Turhan ve Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel`in açılış konuşmaları yapması beklenen Kent Konseyi 8. olağan genel kurulunun gündemi yoğun. Yerel yönetim, kamu kurumları, tüm STK, oda ve sendikaları çatısı altında bulunduran kentin en üst danışma örgütü olan Batman Kent Konseyi`nin genel kurulda kararlaştıracağı gündem maddeleri şöyle açıklandı: \"Kent merkezindeki zemin çöküntüleri ve deprem riski, Toptancılar Sitesinin mevcut durumu ve çözüm önerileri, Belediye Mücavir alanı ve yeni kent alanları planlaması, Batman`daki mezarlıkların durumu ve sorunları, madde bağımlılığıyla mücadele çalışması ve Batman kent merkezindeki `Metruk binaların` durumu, Sol Sahil Sulama Kanalının durumu.\" (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir