• DOLAR 32.593
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2420.312
  • ...
Gazeteciler Ev Kurası Çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Memur-Sen ve TOKİ işbirliği ile Diyarbakır Üçkuyular mevkiinde yapılan 1124 konuttan 58`i Diyarbakır Gazeteciler Cemiyeti`nin üyelerine tahsis edildi. Gazetecilere tahsis edilen konutların kat kurası 2. Noter huzurunda Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti sosyal tesislerinde gerçekleşti. Kat kurasına eş ve çocukları ile birlikte katılan gazeteciler heyecan içinde topları karıştırarak dairelerine çekti. Kura çeken gazeteciler kendilerine ev sahibi olmalarına vesile olan Diyarbakır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Kaçar ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Yukuş`u katkı ve özverili çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Diyarbakır`da bir ilk ki gerçekleştirdiklerini söyleyen DGC Başkanı Hüseyin Kaçar, \"Bölgede zor şartlarda görev yapan emekçi meslektaşlarımızı bir çatı altında konut sahibi yaptığımız için çok mutluyuz. Bu konutların cemiyetimize verilmesine başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karaer`e teşekkür ediyoruz.\"dedi.

Yapılacak daireler ile ilgili önemli açıklama yapan Kaçar şunları söyledi: \"58 konutumuz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kayapınar Belediyesi sınırları içerisinde yapımı devam etmektedir. 130 metre karelik dairelerin yüzde 15-20 peşinatları bir ay içerisinde TOKİ`nin uygun gördüğü banka hesaplarına yatırılacaktır. Konutlar Şubat 2013 tarihinde teslim edildikten sonra taksitler verilecek.\" (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir