• DOLAR 32.521
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2419.857
  • ...
13 Ölümden Sonda Klima: Önce Testiyi Kırmak Adetimizdir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ölen mahkumların yakınlarına bilgi veren Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, "Devlet bu iş için seferber oldu. Sayın Bakınımızın talimatıyla adli tıp çalışanlarının hepsi orada hazırdı.

HÜRRİYET`in haberine göre ; Sabaha kadar çalışılarak kimliklendirmeler yapıldı. Biz söylediğimiz süreden önce bunu yapacağız dedik ve bitirdik. En güvenilir, en sağlıklı ve mantıklı şekilde herkesin kimlikleri DNA yoluyla yüzde 100 belirlendi. Sizlerin de başı sağolsun. Burada Emniyet Müdürlüğü de seferber oldu. Sözümüz yerine geldi. Herkesin başı sağolsun" dedi.

Çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, mahkum yakınları, kendilerine tahsis edilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil araçlarıyla cenazelerini alarak Şanlıurfa’ya götürdü.

CEZAEVİNE KLİMA VE DOLAP GELDİ

13 kişinin çıkan yangında yaşamını yitirdiği Şanlıurfa Cezaevi’nde, tutuklu ve hükümlüler arasında çıktığı iddia edilen kavganın nedenleri arasında gösterilen vantilatör tartışmasının ardından, bir kamyonet ile cezaevine buzdolabı ve klima getirildi. Öğleden sonra cezaevine gelen bir kamyonetin kasasında kutular içerisindeki dolap ve klimalar giriş kapısından içeri alındı. Dolap ve klimaların görevliler tarafından içeri alınmasının ardından kamyonet cezaevinden ayrıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir