• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TOKİ,  Bakkallar Odası İçin 500 Konut Yapacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- TOKİ tarafından Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasının üyeleri için yapımı düşünülen 500 sosyal konutun yer tespiti yapıldı.

 

Daha önce 250 konutun Akabe`de, 250 konutun ise Maşuk`ta yapılması düşünülüyordu. Ancak Akabe`deki arsada sorun çıkması sebebiyle tüm konutların Maşuk bölgesinde yapılacağı belirtildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun \"Üyelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan konut sorununa çözüm bulmak için yaptığımız girişimler sonuç vermeye başladı. Bu sebeple önceki gün Ankara`dan TOKİ heyeti geldi Sayın valimizle birlikte yer tespitini yaptık. Akabe`deki arsa üzerinde sorun çıktığı ve bu sebeple inşaatın başlamasının uzun süre alacağı belirtildiği için tümünün Maşuk bölgesinde yapılmasını kararlaştırdık. 500 olan talebimizi 1000 konuta çıkardık.

 

Önümüzdeki günlerde fiyat, peşinat ve taksit miktarları netleştiği zaman üyelerimize bilgi vereceğiz. Desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve Sayın Valimize tekrar teşekkür ederiz.\" dedi.(Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir