• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
E-5`te Trafik Geri Geri Gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İstanbul`da Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde başlatılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sıkışan trafikte kalan sürücüler, geri geri giderek E-5`ten çıkmaya çalıştı.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Haliç köprülerinde bu sabah itibariyle başlayan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle E-5`te trafik, Çağlayan`dan Haliç Köprüsü`ne kadar durdu. Trafikte beklemekten bunalan sürücüler ise çareyi geri geri gitmekte buldu. Uyarı için konulan dubaları ezen sürücüler, kaza riskine aldırmadan yolda geri geri gitmeye çalıştı. Bazı sürücüler kameraları görünce geri geri gitmekten vazgeçerken, kimileri de dubaları ezerek E-5`ten çıkmaya çalıştı. Sürücüler, "Trafik berbat, geri geri gitmeyi düşünüyoruz ama orası da kilit. Burada kaldık, ne yapacağımızı bilmiyoruz" dediler.

Öte yandan, sıkışan trafikte gitmeye çalışan ambulans ve itfaiye ekipleri de zor anlar yaşadı. Ambulanslar sürücülere yolu açması konusunda uyarıda bulundu. Bazı sürücüler ambulansa yol açarken, bazıları da fırsattan istifade ederek ambulansın arkasına takılıp trafik sıkışıklığından kurtulmaya çalıştı.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir